086 47 00 67
0 items

La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne
La Roche-en-Ardenne is een klein stadje in het hart van de Ardennen op 18 km van onze camping.  Het kasteel werd in de XI de eeuw gebouwd en naar verluidt wordt het nog steeds bewoond door het spook Berthe de la Roche die er in de Middeleeuwen haar verblijf had.

Tijdens de zomermaanden kunt U er elke avond van een schouwspel genieten want dan verschijnt Berthe terug de ruïnes van het kasteel. Een bezoek is zeker de moeite waard !

Naast deze toeristische attracties biedt La Roche nog tal van andere mogelijkheden waaronder kajak, VTT,… . Er zijn ook heel wat leuke restaurantjes en gezellige terrassen.

www.la-roche-tourisme.com

Het feodaal kasteel La Roche-en-Ardenne

Het feodaal kasteel

Een must als U La Roche-en-Ardenne gaat bezoeken. Het kasteel is een groot deel van het jaar open voor het publiek en in functie van het seizoen worden er ook heel wat manifestaties georganiseerd.
Het wildpark La Roche-en-Ardenne

Het wildpark

Herten, reeën, moeflons, oeros, everzwijnen en hun jongen, wolven, lynxen, vossen, wasbeertjes, fazanten, oehoes,… Dit is een greep uit de fauna die U in dit park met een oppervlakte van wel 10 ha kunt leren kennen.

Opgelet! Honden zijn er niet toegelaten.

Ontdek
Durbuy

Camping Durbuy

Toeristische en culturele attracties

Toerisme in de belgische Ardennen

Markten in de omgeving

Marktent en streekproducten in de belgische Ardennen

Pin It on Pinterest