Home » Beoordelingen van klanten

Wat onze klanten
van hun verblijf onthouden

Bekijk de ervaringen van onze gasten, ze zullen u overtuigen uw vakantie bij ons door te brengen !

De goede keuze voor uw vakantie

De beoordelingen van onze klanten

Uw vakantie is te belangrijk om zich van bestemming te vergissen
We zijn ons daarvan ook bewust en net daarom delen we graag de bevindingen van andere gasten die eerder bij ons verbleven. Hiermee willen we u geruststellen dat u wel degelijk de goede keuze maak voor uw vakantie.

Volgende 100% originele recensies komen uit onze Google My Business account of onze Facebook pagina

Klantenbeoordelingen

– Uitstekend –

Gebaseerd op + dan 900 Google beoordelingen

Annelore Buffel

Gepost op 06/05/2024
op Google

Een aanrader dus !

Prachtig weekend in domein Le Val de l’Aisne. Zeer mooie, ruime en nieuwe accommodatie gehad. Het domein heeft alles van comfort en luxe en is prachtig gelegen aan de rivier. Mooie wandelingen in de buurt en voor de kinderen een leuk speelplein. In het restaurant is er voldoende keuze van gerechten en mega lekker (duimpje voor de kok). Supervriendelijk personeel en de eigenaars van het domein doen meer dan hun best om alles naar wens te hebben voor hun klanten. Voor ons gezin was dit weekend TOP. Een aanrader dus !

steve Lacker

Gepost op 02/05/2024
op Google

Tweede keer !

(Vertaald door Google) Tweede keer dat we naar deze camping gaan, zeer aangenaam met een zeer mooie carpodrome, speeltuin voor kinderen. Ik raad deze plek aan voor een natuurvakantie.

Géraldine Defaux

Gepost op 26/04/2024
op Google

Ik wil gewoon teruggaan !

(Vertaald door Google) Extra welkom! Ik wil gewoon teruggaan!

Kris Briers

Gepost op 05/02/2024
op Google

Vriendelijk personeel en lekker eten !

Dit is echt een super mooie en moderne camping.
Je voelt je meteen zeer welkom. Bij ontvangt (zowel Nedelands als Franstalig) krijg je een duidelijke uitleg en merkj e onmiddellijk de gezellige sfeer. Ook zeer behupzaam, zo werd ons preventief hulp aangeboden mochten we moeite hebben onze caravan te plaatse door het natte weer.
Met prachtig uitzicht op de mooie vijver stonden we ook meteen te genieten. De bistro op de camping is ook een echte aanrader. Vriendelijk personeel en lekker eten.
Het sanitair gebouw is verwarmd en proper.
Qua ligging was dit voor ons ook ideaal. Mooie wandelingen vanop de camping en dicht bij Hotton, La Roche en Durbuy + zondagsmarkt in Bomal.
Voor ons alvast een zeer geslaagde locatie waar we zeker nog eens terugkomen.
Extra: slagbomen met nummerplaat registratie, douches met sepkey, gezellig haardvuur in bistro.

Agna Haeghebaert

Gepost op 31/01/2024
op Google

De beste biefstuk !

Wij waren hier al eerder geweest, dit is een “super” camping. Prachtig modern en proper sanitair gebouw. Helemaal verwarmd, zelfs vloerverwarming. Dan heb ik nog niets gezegd over het restaurant, het eten wordt vers gemaakt en is zéér lekker. Hier eet je de beste biefstuk (betere kwaliteit dan bij ons). Prachtig weekend gehad.

Peggy Arnouts

Gepost op 13/01/2024
op Google

Topchef in de keuken !

(Vertaald door Google) Mooie camping, het hele jaar geopend. Ik heb hier ook oud en nieuw doorgebracht. Top keuken. Sterk aanbevolen. Ook zeer vriendelijke eigenaren, altijd bereid om te helpen. Activiteiten in de buurt: Mooie uitvalsbasis voor wandelingen en bezienswaardigheden. Gerechten en drankjes: Topchef in de keuken.

Cédric Tanghe

Gepost op 30/12/2023
op Google

Onberispelijke netheid !

Zeer mooie stacaravan, onberispelijke netheid. Het sanitair op de camping is zeer goed onderhouden. Zeer mooie, ontspannende omgeving.

Didier Deruytter

Gepost op 03/11/2023
op Google

Dit is de 2de keer… Wij komen zeker nog eens terug

Dit is de 2de keer dat we naar jullie mooie domein kwamen met onze caravan…Dit domein is zeer goed verzorgd! Het sanitair is steeds proper en lekker warm. Er zijn mooie ruime plaatsen voorzien.Ook het restaurant is een echte troef. Het eten is erg lekker en de bediening heel vriendelijk.
Wij komen zeker nog eens terug.

Activités à proximité : Domaine val de l’aisne is zeer goed gelegen voor tal van uitstapjes,de vele mooie wandelingen

Marq Sherilyn

Gepost op 27/05/2023
op Google

Top camping !

(Vertaald door Google) Fantastisch verblijf ! Top camping. Er ontbreekt niets! Het uitzicht op de campervijver in de vroege ochtend is gewoon prachtig, ontspannend… De korte wandeling langs de rivier… De verschillende mogelijke verblijfsvormen zijn mooi en sfeervol! Camping super geschikt voor iedereen, volwassenen/tieners, kinderen en zelfs honden zijn ook blij! We zullen terug komen !

Laetitia Fersini

Gepost op 24/05/2023
op Google

Zeer mooie camping met alle comfort

(Vertaald door Google) Zeer mooie camping, met alle comfort die je maar kunt wensen! Schoon en modern sanitair, regelmatige indeling…
Top personeel, allemaal vriendelijk. Het restaurant serveert betaalbare gerechten van hoge kwaliteit. Dankjewel

Bart Piers

Gepost op 23/05/2023
op Google

Was net zoals de andere keren perfect !

Reeds 3de keer dat we hier komen, en was net zoals de andere keren perfect. Ruime mooie plaatsen voor de caravan, met mooi zicht op de vijver. Sanitair proper en verzorgd. Heel leuke camping voor de kindjes, met heel veel te beleven in de omgeving. Speeltuin is zeer leuk voor de kindjes, volledig afgesloten, en zichtbaar vanop het terras. Lekker eten ook in de bistro. Aanrader!!

Vanessa Christiaens

Gepost op 23/05/2023
op Google

Het vakantiepark een echte aanrader !

Super leuke vakantie, het vakantiepark een echte aanrader! Heel goede service en onthaal. Alles goed geregeld. Zeer kindvriendelijk. Ook aan de hondjes werd gedacht, er is een afgesloten hondenweide.
De visvijver is ook echt top. Veel bezienswaardigheden in de buurt en mooi wandelingen. Wij komen zeker terug!

Luc Lambert

Gepost op 19/03/2023
op Google

Prachtige camping zeer verzorgd

Prachtige camping zeer verzorgd, vriendelijke en behulpzaam. Lekker eten, we komen zeker nog terug met de mobilhome.

Peter Platinck

Gepost op 23/02/2023
op Google

Top ! Hier kom ik zeker terug !

Zeer goede ontvangst gekregen,lekker eten in het restaurant,zeer vriendelijk personeel, perfecte bediening,mooie standplaats voor trekker,sanitair prima,kort samengevat,top!
Hier kom ik zeker terug!

Geert Decock

Gepost op 02/01/2023
op Google

Goede prijs/kwaliteit !

Ordelijke en nette camping met zeer goede communicatie.
Restaurant op camping met professionele, vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteit!
Doe zo verder!

EBS BVBA

Gepost op 03/01/2023
op Google

Tweede maal met oudjaar

Tweede maal met oudjaar, voor 2 a 3 dagen ideaal in de winter
diner met dansavond op 31 december en Choucroute royale op 1 januari
Camperplaats met zicht op vijver, rustig gelegen, een aanrader.

Henty bovenkie

Gepost op 03/01/2023
op Google

Leuk om er even tussenuit te zijn

Leuk om er even tussenuit te zijn.Leuke camping,en staancaravans zijn in orde.
Vriendelijk personeel.

Stefan De braaf

Gepost op 23/11/2022
op Google

Super camping

Super camping, schoon, mooi opgezet, goed restaurant en super vriendelijke bediening

Studio Pilea

Gepost op 19/11/2022
op Google

Ook perfect voor winterkamperen !

Prettige camping, ook perfect voor winterkamperen !

Gregory Rasschaert

Gepost op 13/11/2022
op Google

We zullen met plezier terugkeren

Zeer hartelijke ontvangst, ‘kleine chef’ 😉😁 erg vriendelijk evenals het personeel (krokette en zijn collega’s) erg vriendelijk en behulpzaam – prachtige brasserie met gevarieerde menukaart en kwaliteit eten – recente douche en goed onderhouden. Het personeel heeft ons meerdere keren geholpen. Uitstekend verblijf – we zullen met plezier terugkeren.

Emilie Francois

Gepost op 01/11/2022
op Google

Ik raad 100% aan om opnieuw te doen

(Vertaald door Google) Zeer goed verblijf, zeer schoon, zeer ruim, de receptie bovenaan, de dame zeer aangenaam erg aardig, het restaurant bovenaan niets te zeggen zeer gastvrij de obers serveerster zeer aangenaam erg leuk, ik raad 100% aan om opnieuw te doen

Kazek Gawryluk

Gepost op 02/10/2022
op Google

Een openbaring

(Vertaald door Google) Zeer goed gelegen prettige service een openbaring die ik van harte aanbeveel

Fons de haan

Gepost op 26/09/2022
op Google

Leuke visvijver

Prima park en leuke visvijver
Bediening en personeel zeer vriendelijk

Walter Van Eycken

Gepost op 22/09/2022
op Google

Goeie uitvalbasis voor fietstochten

Zeer fijne vakantie gehad met verharde plaatsen voor de mobilhome.
Goeie uitvalbasis voor fietstochten wat wij dan ook gedaan hebben.
Rustige camping voor oudere mensen, we komen zeker terug 👍

Aniek Hendrix

Gepost op 02/09/2022
op Google

Nette sanitaire voorzieningen

Zeer nette camping, ruime plaatsen, wij waren met een tent. Hygiënische, nette sanitaire voorzieningen.
Camping met visvijver met veel visbestand.
Vriendelijk en behulpzaam personeel waar je met al je vragen terecht kunt.
Mooie omgeving voor activiteiten en mooie dorpen te bezoeken

Rachel Labbe

Gepost op 02/09/2022
op Google

Een zekerheid, we zullen terugkeren

(Vertaald door Google) Twee verblijven deze zomer: in een caravan, een gezellige familiebelevenis met zicht op de vijver, zeer schoon en vriendelijk personeel en snel afgehandelde aanvragen. Toen in een comfortabelere stacaravan ontbrak er niets, alleen het bed, dat was een beetje krap, maar we zijn volwassen… tijdens de vakantie, gevarieerd en goed begeleid animatieprogramma voor kinderen.Een waar paradijs voor vissers. Zeer aan te bevelen restaurant waar we heel goed hebben gegeten, ruime keuze en brasserie overdag. Een zekerheid dat we zullen terugkeren

Catherine Hennaux

Gepost op 18/08/2022
op Google

Zet de tent op langs de rivier

(Vertaald door Google) Bivakgebied een beetje uit de buurt van stacaravans en andere, rustig en schaduwrijk. We konden de tent langs de rivier opzetten, het was best lekker om in slaap te vallen met het kabbelende water ;-).
Campingpersoneel erg vriendelijk en beschikbaar.

Wim Van Overstraeten

Gepost op 10/08/2022
op Google

1 woord Vakantie !

Toevallig beland in het restaurant van de camping. Wat was me dit een overheerlijke verrassing! Genoten van een lekkere en verzorgde paella, lamskoteletjes met zuiders gegrilde groentjes dit doorgespoeld met een lekkere frisse rosé uit de Provence. 1 woord Vakantie!

Homme François

Gepost op 10/08/2022
op Google

Een aanrader voor familieverblijven in de Belgische Ardennen.

(Vertaald door Google) Schitterende camping. Rustig en zeer goed onderhouden. Ontspannende plek, genesteld in het midden van een groene vallei. Het personeel is gastvrij en vriendelijk. Een aanrader voor familieverblijven in de Belgische Ardennen.

Stijn Bonnecroy

Gepost op 10/08/2022
op Google

De “blindtest” is zeker een aanrader

Prachtige camping, gelegen in een natuurrijke omgeving met veel mogelijkheden tot outdoor activiteiten. We hadden tijdens ons verblijf meer dan voldoende ruimte om onze redelijk grote 6 persoons tent op te zetten op het bivakveld.

Vriendelijk en professioneel personeel waarmee je ook nog eens goed kan ouwehoeren. Spreek goed Engels, Nederlands en Frans. De camping biedt daarnaast leuke recreatie voor jongeren (~20) waarmee we ons ’s avonds goed vermaakt hebben.
De “blindtest” (een soort pubquiz) is zeker een aanrader mocht je deze op de planning tegenkomen. Al met al een goeie tijd gehad hier.

Mvg,

Agnes Nagy

Gepost op 02/08/2022
op Google

Het is gewoon een klein stukje paradijs

(Vertaald door Google) Ik gebeurde daar alleen dat ik mijn zoon had afgezet, maar ik kom er nog op terug. Het is simpelweg een klein hoekje van het paradijs, een geweldig meer om te vissen. Er kunnen caravans, tenten, trekkershutten of aanhangwagens worden gehuurd. Een speeltuin voor de kinderen, elke dag animatie, iets te wassen en te eten. Er is alle comfort die je maar kunt wensen.
Ik raad het ten zeerste aan en het personeel, zowel in de eetkamer als bij de receptie, staat bovenaan.

Aude Martinet

Gepost op 30/07/2022
op Google

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!!!

(Vertaald door Google) Top camping, top stacaravan, niks op aan te merken, we hebben een heerlijke vakantie gehad!!!

Jean Marie Frederix

Gepost op 28/04/2022
op Google

Een erg leuke ontdekking

(Vertaald door Google) Prachtig gebied. Aanbevolen voor een rustig verblijf. Zeer goed restaurant. Ook aanbevolen. Een erg leuke ontdekking.

Rudy Van Wymersch

Gepost op 20/04/2022
op Google

Prima camping om te vissen

(Vertaald door Google) Prima camping om te vissen zeer schoon goede ligging voor camper

Christophe Milazzo

Gepost op 17/09/2021
op Google

Personeel met kleine uien

(Vertaald door Google) Leuk klein familieweekend! Leuke relaxte camping. Personeel met kleine uien … kan niet wachten om terug te gaan!

Hartelijk dank

Uw tevredenheid boven alles!

Bedankt allemaal voor het jarenlange vertrouwen in ons.

Tot snel.

Klantenbeoordelingen

– Uitstekend –

Gebaseerd op + dan 900 Google beoordelingen