086 47 00 67
0 items

Animatieteam

Animatieteam camping
Tijdens de vakantie in juli en augustus staat er een professioneel animatieteam voor u klaar. Zij bieden een brede waaier aan aangepaste en gevarieerde activiteiten voor de hele familie. U hoeft dus geen schrik te hebben wanneer kleine marsmannetjes of indianen uw pad op de camping kruisen. Het zijn uw kinderen die een spannend avontuur beleven. Ze maken gekke sprongen in het luchtkussen, vertoeven in de speeltuin of leven zich volledig in het weekthema in. Ze kunnen daarvoor altijd op de hulp en het waakzame oog van het animatieteam rekenen.

En eenmaal het grote aanbod aan mogelijkheden zich over de kinderen heeft baas gemaakt, kunnen de ouders ook van hun welverdiende rust en vakantie genieten.

Kinderen en jongeren kunnen hun energie kwijt in de voetbaltornooien, volleybal- of basketbalwedstrijden, op het tennisveld, aan de tafeltennis of bij het darts. Voor wie van avontuur houdt zijn er de afvaarten per kajak of de mountainbiketochten. s’ Avonds klinkt er leuke muziek op de jeugdfuif of kan men marshmallow of broodjes op het kampvuur bakken.

De volwassenen worden niet vergeten, ze krijgen de kans om bepaalde activiteiten met de kinderen te doen, wekelijks bingo spelen, genieten van de verschillende muziekgroepen,…

Het is onmogelijk om U op camping Le Val de l’Aisne te vervelen!

Onze andere buitenactiviteiten

Visvijver

Camping met visvijver in belgische Ardennen

De Ardennen op de fiets

De Ardennen op de fiets

Sport en spel

Multi sportvelden

Speeltuin

Camping met Speeltuin in belgische Ardennen

Wandelen in Ardennen

Wandelen in de Belgische Ardennen

Pin It on Pinterest