Home » Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden voordat u boekt.

Domaine Le Val de l’Aisne

1.            Reservering

Alle reserveringsaanvragen moeten per e-mail of via het formulier op de website levaldelaisne.be worden gedaan. Een reservering is definitief nadat u van onze diensten een reserveringsbevestiging hebt ontvangen en nadat het gevraagde voorschot op rekening BE39 0689 0108 0719 is gestort.

2.            Betaling

In de bevestiging van uw reservering kan om de betaling van een voorschot worden gevraagd. Dit voorschot moet betaald worden voor de vervaldatum die op de bevestiging staat. Het saldo van uw verblijf moet bij aankomst worden betaald. In geval van laattijdige aankomst of vervroegd vertrek wordt niets in mindering gebracht.

3.            Tarieven

De tarieven die op onze website of in onze brochures worden gepubliceerd, zijn de tarieven die gelden voor het lopende jaar, onder voorbehoud van eventuele coderingsfouten.

4.            Storting

Bij aankomst kan een borgsom worden gevraagd, die uiterlijk 7 dagen na je vertrek word terugbetaald, nadat de schoonmaak door ons team is uitgevoerd, indien geen schade is veroorzaakt, geen dienst onbetaald is gebleven of het gehuurde of geleende materiaal is teruggegeven.

5.            Aankomst en vertrek

Aankomst- en vertrekdata en -tijden staan vermeld op uw reserveringsbevestiging.

Voor kampeerplaatsen:

De aankomsttijd is vastgesteld tussen 13.30 uur en 17.00 en de vertrektijd tussen 8.00 en 12.00 uur.

Voor de huur van accommodatie op het landgoed:

De aankomsttijd is vastgesteld tussen 15.30 uur en 17.00 en de vertrektijd tussen 8.00 en 10.30 uur.

Voor de huur van een gîte:

De aankomsttijd is vastgesteld tussen 16.00 uur en 17.00 en de vertrektijd tussen 8.00 en 10.30 uur.

In voorkomend geval moeten opmerkingen of tekortkomingen in uw accommodatie binnen het uur na aankomst worden gemeld, zodat deze verholpen kunnen worden.

Gedurende het gehele verblijf zijn alle gasten verplicht de huisregels te respecteren. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot de uitwijzing van de overtreder.

6.            Capaciteit van de accommodatie

Elke accommodatie heeft een specifiek aantal personen die erin kunnen verblijven (volwassenen, kinderen en baby’s inbegrepen). Deze capaciteit mag in geen geval worden overschreden. De directie kan de toegang weigeren aan bijkomende personen.

Minderjarigen die niet door een ouder worden begeleid, worden niet toegelaten.

7.            Kenmerken van de accommodatie

De foto’s op onze website en brochures dienen enkel ter illustratie en kunnen derhalve afwijken van de reële situatie.

Een plaatsnummer zal u worden toegewezen op uw reserveringsbevestiging. Wij behouden ons het recht voor om de u toegewezen plaats te wijzigen indien nodig.

8.            Huisdieren

Huisdieren (alleen honden en katten) zijn toegestaan in de meeste van onze accommodaties (behalve de koepels) met een maximum van 2 huisdieren per accommodatie. U dient ons op de hoogte te stellen van het aantal aanwezige huisdieren en een vergoeding van 5 € per huisdier per nacht te betalen.

 

9.            Wijziging of annulering van het verblijf

In geval van annulering ten minste 30 dagen voor de geplande aankomstdatum, zal uw voorschot worden ingehouden.

In geval van annulering minder dan 30 dagen voor de geplande aankomstdatum, dient u het volledige bedrag van uw verblijf te betalen.

De verkorting van de duur van uw verblijf wordt beschouwd als een annulering van de betreffende periode en is onderworpen aan voorgaande regels.

Alle annuleringen moeten per aangetekende brief worden gemeld aan Domaine Le Val de l’Aisne, Rue du TTA 1a, 6997 Blier