086 47 00 67
0 items

De carpodrome op camping Le Val de l’Aisne

De carpodrome op camping Le Val de l’Aisne

Een paradijs voor vissers

Wij bieden geen visuitrusting te huur aan.

Voor het welzijn van de vissen verkopen we voor 15 € vismatten aan vissers die ze niet hebben.

Waarschuwing: We willen u eraan herinneren dat zwemmen in de vijver verboden is. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid af in geval van een ongeluk.

De grote karper vijver ligt midden op de camping en strekt zich over 200 meter lengte en 80 meter breedte uit. Het visbestand is groot met karpers tussen 1.5kg en 10kg. Er zwemmen verschillende soorten karpers in het viswater. Je kan dus de toegepaste techniek en materiaal aanpassen aan het soort vis.

De vijver is aan de oever ongeveer een meter diep en evolueert naar twee meter diepte in het centrum, een ideale diepte.

Het water van het riviertje l’Aisne stroomt door de vijver waardoor er altijd voldoende vers en zuurstofrijk water beschikbaar is. De vissen zijn er dan ook erg sterk en kerngezond en testen je materiaal tot het uiterste.

Wedstrijdvissen

Voor een extra uitdaging kan de geoefende visser zich meten met de concurrentie tijdens de verschillende wedstrijddagen die georganiseerd worden.

Technieken

Op de vijver kunt U alle commercial technieken toepassen. Met de vaste stok in de kant of op de volle lengte, pellet waggler, method feeder of spod, het zal allemaal vis opleveren. Alle aassoorten vangen vis!

Vissen voor iedereen!

De carpodrome is beslist een aanrader voor zowel de recreatieve als de gevorderde visser. Ook gezinnen met kinderen die graag een hengeltje uit willen gooien of een groep vrienden die graag eens kennis willen maken met het vissen, kunnen hier hun hart ophalen. De vangstgarantie is 100% zullen we dan maar zeggen.

Visvergunningen zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping

Forelvissen

Het is op de camping ook mogelijk om op forel te vissen. Door de camping stroomt het mooie riviertje “l’Aisne”. In de receptie kan je een visvergunning kopen van “Les amis de l’Aisne”. Let wel op ! Daarboven heb je ook de vergunning van het waalse gewest nodig (te bekomen in het postkantoor).
Visreglement van de vereniging “Les amis de l’Aisne”.

Onze andere buitenactiviteiten

De Ardennen op de fiets

De Ardennen op de fiets

Animatieteam

camping met animatieteam in Ardennen

Sport en spel

Multi sportvelden

Speeltuin

Camping met Speeltuin in belgische Ardennen

Wandelen in Ardennen

Wandelen in de Belgische Ardennen

Pin It on Pinterest