086 47 00 67
0 items

Camping, glamping, vakantiehuizen, carpodrome en restaurant in de Belgische Ardennen

Heel het jaar open
Reserveren

De ideale camping om de belgische ardennen te ontdekken

Camping Ardennen open het hele jaar door

Een camping in het hart van de belgische Ardennen

Camping Le Val de l’Aisne situeert zich in het bekoorlijkste en pittoreske deel van de Belgische Ardennen, gelegen op minder dan 10 km van Hotton, tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy, met uitzicht op het kasteel van Blier.

Zoekt U kalmte en rust of wilt U eerder genieten van de ontelbare toeristische, culturele of sportieve attracties dan biedt ons park oneindig veel mogelijkheden. U zult een onvergetelijke vakantie beleven.

Het domein ligt aan de oevers van het rustige riviertje l’Aisne. Midden in het park bevindt zich een prachtige visvijver, een echt paradijs voor vissers.

Wij verwelkomen U in elk seizoen van de Ardennen, heel het jaar lang.

Accommodaties camping et glamping Ardennen

Accommodaties voor alle smaken

Ons domein beschikt over een grote waaier aan verhuuraccommodaties.

Klassieke tot de laatste glamping tendensen (samensmelting van het woord glamour en camping) zorgen voor een originele, unieke campingbeleving. Onze buitengewone verblijven bieden u een verrassend comfort.

Daarnaast hebben we ook 2 mooie vakantiehuizen voor respectievelijk 10 en 16 personen. Deze gîtes zijn in de directe omgeving van de camping gelegen. U kunt dus zo ook van alle activiteiten rond en op het domein meegenieten.

Kampeerplaatsen camping Ardenne België

Prachtige campingplaatsen

We bieden u een uitgebreide keuze aan ruime plaatsen voor trekcaravans, campingcars of tenten.

Wat uw keuze ook mag zijn, de plaatsen zijn mooi, perfect onderhouden en bieden u daarenboven een prachtig zicht over de groene Ardense vallei of de grote visvijver.

Restaurant camping belgïe Ardennen

Een waaier aan diensten voor uw comfort

We besteden specifieke aandacht aan de kwaliteit van onze diensten.

Of het nu gaat om de gerechten die in het restaurant worden geserveerd of de netheid van het sanitair of het onderhoud van het park, alles is in het werk gesteld om uw verblijf in de Ardennen aangenaam te maken. Het is ongetwijfeld één van de redenen waarom de gasten ons trouw blijven.

Brasserie – restaurant

speeltuin

Een rijk en gevarieerd aanbod van activiteiten een heel jaar lang

Er wordt heel wat aandacht besteed aan het activiteitenprogramma, heel de familie wordt erbij betrokken. Voor de allerkleinsten zijn er de aantrekkelijk speeltuin of het professionele animatieteam (tijdens de schoolvakanties).

U kunt in ons restaurant genieten van de thema avonden. U beleeft de leukste festiviteiten terwijl U aan de bar een glas drinkt of smult van een heerlijk gerecht.

We proberen alles in het werk te stellen om bij het organiseren van zo’n happening alle ruimte op de camping te gebruiken. Vorig jaar konden onze gasten een demonstratie van reddingshonden of steekspelen in bootjes op de vijver meemaken.

Pin It on Pinterest