086 47 00 67
0 items

Camping, Glamping, vakantiehuizen, carpodrome en restaurant in de Belgische Ardennen

Heel het jaar open
Reserveren
De ideale camping om de belgische ardennen te ontdekken

Stroomonderbreking

Van 21 tot 27 maart.

Om ons elektriciteitsnet te optimaliseren, zullen wij genoodzaakt zijn de elektriciteits gedurende een week af te sluiten.

Gelieve de nodige maatregelen te nemen om schade te vermijden (diepvries, …).

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Camping Ardennen open het hele jaar door

Een camping in het hart van de belgische Ardennen

Camping Le Val de l’Aisne situeert zich in het bekoorlijkste en pittoreske deel van de Belgische Ardennen, gelegen op minder dan 10 km van Hotton, tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy, met uitzicht op het kasteel van Blier.

Zoekt U kalmte en rust of wilt U eerder genieten van de ontelbare toeristische, culturele of sportieve attracties dan biedt ons park oneindig veel mogelijkheden. U zult een onvergetelijke vakantie beleven.

Het domein ligt aan de oevers van het rustige riviertje l’Aisne. Midden in het park bevindt zich een prachtige visvijver, een echt paradijs voor vissers.

Wij verwelkomen U in elk seizoen van de Ardennen, heel het jaar lang.

Locatie mobilhome

Accommodaties voor alle smaken

Bovenop deze ruime plaatsen voor trekrcaravans, mobilhomes, camping car en tenten en stacaravans beschikt de camping ook over een grote waaier aan huuraccommodaties.

U kunt bij ons terecht voor de klassieke tot de nieuwste vormen van glamping (= samensmelting van camping en glamour) We besteden veel aandacht aan alle vormen van het kamperen en comfort.

Welke U ook kiest, u zal over een mooie, goed onderhouden plaats beschikken met een fantastisch zicht op de Ardense vallei of de grote visvijver op de camping.

We beschikken ook over 3 aantrekkelijke vakantiehuizen met een capaciteit tussen 8 en 16p. Alle gîtes liggen in de buurt van ons domein, wat er dus voor zorgt dat de gasten ook van de voordelen die de camping biedt kunnen genieten.

Het sanitair van de camping Le Val de l'Aisne

Een waaier aan diensten voor uw comfort

We besteden specifieke aandacht aan de kwaliteit van onze diensten.

Of het nu gaat om de gerechten die in het restaurant worden geserveerd of de netheid van het sanitair of het onderhoud van het park, alles is in het werk gesteld om uw verblijf in de Ardennen aangenaam te maken. Het is ongetwijfeld één van de redenen waarom de gasten ons trouw blijven.

recreatieve activiteiten - camping Le val de l'Aisne

Een rijk en gevarieerd aanbod van activiteiten een heel jaar lang

Er wordt heel wat aandacht besteed aan het activiteitenprogramma, heel de familie wordt erbij betrokken. Voor de allerkleinsten zijn er de aantrekkelijk speeltuin of het professionele animatieteam (tijdens de schoolvakanties).

U kunt in ons restaurant genieten van de thema avonden. U beleeft de leukste festiviteiten terwijl U aan de bar een glas drinkt of smult van een heerlijk gerecht.

We proberen alles in het werk te stellen om bij het organiseren van zo’n happening alle ruimte op de camping te gebruiken. Vorig jaar konden onze gasten een demonstratie van reddingshonden of steekspelen in bootjes op de vijver meemaken.

Pin It on Pinterest