Home » Evenementen » Marokkaanse avond met buikdanseres

Marokkaanse avond met buikdanseres

Marokkaanse avond met buikdanseres

Wanneer

25 mei 2024    
18:00

Waar

Camping Le Val de l'Aisne
Rue du T.T.A 1a, Blier, 6997

Velen van jullie zijn dol op de Marokkaanse specialiteiten van onze chef-kok. Daarom nodigen we je graag uit voor een avond gewijd aan de heerlijke smaken van Marokko. Om de avond compleet te maken, is er een optreden van een buikdanseres. Laat u meevoeren in een betoverende oosterse sfeer.

Een waar smakenfestival :

Op deze speciale avond zal onze chef, naast zijn befaamde couscous en tajines,  nog meer variaties op deze tajines aanbieden,  aangevuld met traditionele voorgerechten die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

Marokkaanse avond met buikdanseres

Een betoverende avond :

Deze Marokkaanse avond belooft je zintuigen te prikkelen met een festival van smaken, geuren en kleuren dat je rechtstreeks meeneemt naar het hart van de bruisende souks van Marrakech.
Myalis brengt je in vervoering met betoverende dansen, levendige percussie en rekwisieten die doen denken aan verhalen uit Duizend en één Nachten.

Buikdanseres

Reserveer nu uw plaats :

Het aantal plaatsen voor deze speciale avond is beperkt, dus reserveer nu ! Neem contact met ons op via 0477 83 19 78 of stuur een e-mail naar info@levaldealisne.be om je plaats te reserveren.

 

Evenementen

Bob Color
13 jul 24
Blier
Quiz
14 jul 24
Blier
Rommelmarkt op 21 juli
21 jul 24
Blier

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om geen enkel evenement te missen