086 47 00 67
0 items

De Belgische Ardennen en de camping op video

 Videopresentatie over de camping

U kunt hier een video over de camping bekijken. De verscheidenheid van ons aanbod van ‘glamping’ en de verschillende voorzieningen komen hierin aan bod.

Onze camping in het hart van de Ardennen

Volgend filmpje kwam tot stand met de hulp van onze vriend en bakker, Vincent Demelenne. Elk jaar in augustus organiseert hij de Hottolfiades. Een evenement die jaarlijks tientallen ballonvaarders in Hotton samen brengt. Voor de amateurs zijn er ook luchtdopen gepland, een kans om de Ardennen vanuit een ander perspectief te leren kennen.

50ste verjaardag van het Domaine

Voor de eerste video in deze reeks gewijd aan de 50ste verjaardag van Domaine Le Val de l’Aisne, hebben we ervoor gekozen om u de toespraken van minister-president Willy Borsus en minister van toerisme René Collin voor te stellen. We waren vereerd met hun aanwezigheid op deze onvergetelijke dag.

Hun lovende woorden hebben ons diep geraakt waarvoor nogmaals onze oprechte dank.

Dust

Ziehier de video van Dust die de muzikale festiviteiten opende op de 50ste verjaardag van Domaine Le Val de l’Aisne. Een prachtig optreden van deze coverband met rockallures.

Ronn Moss

Vandaag nodigen wij u uit om één van de hoogtepunten van de 50e verjaardag van Domaine Le Val de l’Aisne opnieuw te beleven nl. de uitstekende prestatie van Ronn Moss.

Thierry Luthers

Er is geen betere manier om op muzikale wijze hommage te brengen aan Johnny Hallyday. Thierry Luthers deed dit met brio.Bravo Meneer Luthers !

Olivier Laurent

Na Johnny Hallyday gaan we verder met andere gerommeerde zangers, uitgevoerd door Olivier Laurent, onder beleiding van de Heverband.

Een serie van Nederlandstalige promotiereportages over de Ardennen

Deze video’s werden in 2011 door TV lux gemaakt, in de filmpjes kan je onze 3 kinderen herkennen.

Ontdek La Roche-en-Ardenne

Camping La Roche-en-Ardenne

Ontdek Durbuy

Camping Durbuy

Toeristische en culturele attracties

Toerisme in de belgische Ardennen

Pin It on Pinterest