086 47 00 67
0 items

Toeristische en culturele attracties

De Ardennen hebben een rijkdom aan wonderbaarlijke bezienswaardigheden. Wij stellen hier slechts een kleine selectie voor want er is werkelijk te veel om op te noemen. Daarom helpen we U dan ook graag verder in de receptie van de camping
0,2 Km
De toeristische tram van de Aisne

De toeristische tram van de Aisne

Ontdek deze originele wijze om de fantastische vallei van de Aisne te verkennen. Zijn gerestaureerde wagons vervoeren u op een van de oudste tramlijnen in de provincie Luxemburg. Een parcours in de volle natuur van bijna 12 km tussen Erezée en Lamormenil
5 Km
De chocolaterie Defroidmont

De chocolaterie Defroidmont

Chocolade is één van Belgisch grootste delicatessen. Chocolaterie Defroidmont weet deze lekkernij en cultuur perfect te mengen. U kunt er na een bezoek aan het museum uw favoriete chocolade aanschaffen en meenemen naar huis.
7 Km
Wéris en zijn megalieten veld

Wéris en zijn megalieten veld

Het dorp Wéris staat bekend als beheerder van één van de grootste concentraties aan megalieten (dolmen en menhirs) in het land. Het dorp staat tevens op de lijst van één van de mooiste dorpjes in Wallonië.
10 Km
Golf de durbuy

Le golf de Durbuy

Eén van de mooiste en meest technische banen in België. Gelegen in het hart van de bossen, prachtige vergezichten op de met bomen begroeide valleien. Net door deze geografische ligging is een goede techniek en concentratie vereist.
10 Km
Riveo - Hotton

Riveo – Centre d’interprétation de la rivière

Riveo nodigt ons uit om z’n rivier en de natuur er rond te leren kennen. Men ziet er verschillende aquaria, animaties en tentoonstellingen rond het thema rivier. Je kan er genieten van een opmerkelijke tuin (1500m2) en een mini golfterrein.
11 Km
De grotten van Hotton

De grotten van Hotton

Minder gekend maar zeker even mooi als de grotten van Han-sur-Lesse. U daalt er 65 meter onder de grond, daar openbaart er zich een ondergrondse rivier en een kloof van wel 30 meter diep. Het bezoek neemt ongeveer 1u30 in beslag. De gemiddelde temperatuur is er 12 graden, warme kledij is een aanrader!
12 Km
Labyrinth van Barvaux

Het Labyrinth van Barvaux

In dit grote maïsveld ligt een groot doolhof. Het is een waar plezier om in dit gigantisch labyrinth verloren te lopen. Er zijn 9 te ontdekken zones die u verschillende animaties aanbieden. Elk jaar is er een nieuw thema.
14 Km
Parc Chlorophylle

Recreatiebos in Dochamps

Ontdek samen met de hele familie de fauna en flora van onze Ardennen. Het park stelt u een 30-tal attracties voor en dit op een educatieve, en voor de kinderen, op een aantrekkelijke wijze.
15 Km
zwembad

Het zwembad in Bohon

Een overdekt en verwarmd zwembad met een oppervlakte van meer dan 500m2 en een plonsbad van 200m2. Wie wil van een sauna of een jacuzzi genieten, is er ook welkom.
20 Km
Skipistes op de Baraque de Fraiture

Skipistes op de Baraque de Fraiture

De Baraque de Fraiture is tijdens de winter de ideale plaats om te gaan skiën of snowboarden, langlaufen, sleeën of gewoon te wandelen. Gedurende de zomermaanden kan je er terecht om oriëntatietochten te lopen of te mountainbiken

30 Km

Malagne, het Archeopark van Rochefort

Malagne, het Archeopark van Rochefort

Het Archeopark  toont u  de  Gallo-Romeinse villa van Malagne,  één van de grootste landbouwbedrijven van Noord-Gallië.

40 Km

Zoo Le monde sauvage van Aywaille

Le monde sauvage van Aywaille

Op een tiental kilometer van de camping kan je een Afrikaanse safari met uw eigen auto of aan boord van een klein treintje beleven. Olifanten, neushoorns, giraffen en nog veel meer soorten leven er in beperkte vrijheid.

54 Km

Euro Space Center

Euro Space Center

In Transinne (gemeente Libin), niet ver van boekendorp Redu, vind je het Euro Space Center. In dit themapark voel je je even ruimtevaarder en word je meegezogen in het universum.  Laat je verrassen door het planetarium, een 5D cinema of maak er een virtuele wandeling op de maan of de planeet Mars.

Toeristische steden

Lokale markten

Pin It on Pinterest