086 47 00 67
0 items

Toeristische wandelzoektocht

25 april 2022

Dank u allen voor uw deelname. Alle winnaars zijn per e-mail op de hoogte gebracht.

Alfred, bedankt voor de organisatie ! Ook volgend jaar mogen we weer op hem rekenen voor een nieuwe editie van de zoektocht en zijn geanimeerde quizavond

Het domein organiseert de 10 de editie van z’n wandelzoektocht. Dit jaar brengen we u naar het dorp van Erezée (vertrek en aankomst aan de kerk) en zijn omgeving over een parcours van 4.5 km. U kunt de wandelzoektocht elke dag tussen 10 mei en 11 november lopen.

Langs het parcours zijn er 24 vragen om op te lossen, foto’s/afbeeldingen zullen u daarbij helpen. De vragenlijst kunt u achteraf afgeven in de receptie van het domein Le Val de l’Aisne en zo neemt u automatisch deel aan de wedstijd. Er zijn leuke prijzen te winnen ; zoals een verblijf op het domein, cadeaubonnen,…

De 10 beste deelnemers krijgen een prijs, een extra prijs wordt door lottrekking toegekend aan een deelnemende kandidaat. Door het beantwoorden van de schiftingsvraag kunt u een laatste maal in de prijzen vallen. De uitslag zal aan iedere deelnemer per mail verstuurd worden.

Kinderen onder de 14 jaar kunnen ook deelnemen aan een speciale editie aangepast aan hun kunnen, op hetzelfde parcours als de volwassenen.

De wedstrijdformulieren zijn verkrijgbaar aan de receptie van het domein. Deelname prijs 5€ per formulier, 3 € voor kinderen.

Parcours geschikt voor kinderwagens

Een dikke merci aan Alfred voor de zoveelste organisatie.

Pin It on Pinterest