We zijn volgeboekt, maar we bieden onze nieuwjaarsmenu ook aan om af te halen.
Reserveren kan telefonisch tot 16.00 uur op 24 december
0032 (0)86 47 00 67
Gereserveerde menu’s worden op 31 december tussen 16.00 en 18.00 uur opgehaald.
Afhaalmenu nieuwjaar
Hapjes
Koud voorgerecht
Tartaar van Noordzeezalm en mousse van rivierkreeft met cognac
Warm voorgerecht
Salade van kwartel en gerookte eendenborst met frambozenazijn en toast
Hoofdgerecht
Reefilet, veenbessensaus, gestoofde broccoli en witlof, zoete aardappelpuree
Nagerechten
Aardbeienpana cotta
72 €/Volwassen
Kindermenu
Hapjes
Voorgerechten
Crème van tomatensoep
Hoofdgerecht
Geroosterde kalkoen met champignonroomsaus en aardappelkroketjes
Nagerechten
Aardbeien panna cotta
32 €/kind jonger dan 10 jaar
Vier het nieuwe jaar in de Belgische Ardennen samen met het hele team van camping Le Val de l’Aisne.
Onze chef heeft een heerlijk feestmenu voor je samengesteld, en natuurlijk zorgen de cotillions en confetti de feestelijke en gezellige sfeer.
Om geen risisco’s op de weg te nemen en ten volle van oudejaarsavond te genieten, kun je een mobiele chalet, een gîte of een camperplaats reserveren.
De volgende dag bieden we je de kans om het nieuwe jaar op de best mogelijke manier te beginnen met de traditionele zuurkool op 1 januari. Een côte à l’os of biefstuk is ook verkrijgbaar.
Oudejaarsavond menu
Nieuwjaarsaperitief en zijn hapjes
Koud voorgerecht
Tartaar van Noordzeezalm en mousse van rivierkreeft met cognac
Warm voorgerecht
Salade van kwartel en gerookte eendenborst met frambozenazijn en toast
Trou normand
Hoofdgerecht
Reefilet, veenbessensaus, gestoofde broccoli en witlof, zoete aardappelpuree
Nagerechten
Aardbeienpana cotta met frambozensorbet en eau de vie
Bubbels om het nieuwe jaar te vieren
86 €/Volwassen
Kindermenu
Alcoholvrije cocktail en hapjes
Voorgerechten
Crème van tomatensoep
Hoofdgerecht
Geroosterde kalkoen met champignonroomsaus en aardappelkroketjes
Nagerechten
Aardbeien panna cotta met frambozensorbet
36 €/kind jonger dan 10 jaar
Reservatie verplicht :
Per mail
of telefonisch op 0032 (0)86 47 00 67