Home » J’irai randonner chez vous

J’irai randonner chez vous

7 februari 2017

Met plezier kondigen wij het bezoek van Maxime Alexandre aan Le Val de l’Aisne aan. Maxime is vooral gekend om zijn blog www.trekkingetvoyage.com die gewijd is aan trekking en reizen.

In het kader van zijn project “J’irai randonner chez vous” gebaseerd op het idee rond de documentaire reeks “J’irai dormir chez vous” van Antoine de Maximy, zal hij samen met zijn vriend, fotograaf van beroep de nacht bij ons doorbrengen.

Hij heeft de basis van het concept van de Maximy rond ontmoetingen, het delen van ervaringen en zelf ontdekken behouden en verrijkt met het objectief de soms vergeten schoonheid van België en zijn buurlanden in het licht te plaatsen.

Hij nodigt dan ook ieder van ons uit om samen met hem de mooiste paden en wandelingen te verkennen.

U kunt alle details omtrent dit prachtig initiatief vinden op deze pagina.

Dus op 18 en 19 februari ontvangen we Maxime met z’n kameraad naar aanleiding van “Ma Rando” die zich toelegt op het maken van wandelingen op maat of op kaart (routebeschrijving, transport van bagage, maaltijden en overnachtingen).

Het is misschien leuk om hen op deze tweedaagse wandeling (+/- 20 km per dag) te vergezellen of hen in ons restaurant op de camping te ontmoeten op zaterdagavond 18 februari aanstaande.

Voor meer informatie : Ma Rando 086/21.35.00 of info@ourthe-et-aisne.be

Evenementen

Bob Color
13 jul 24
Blier
Quiz
14 jul 24
Blier
Rommelmarkt op 21 juli
21 jul 24
Blier